Peugeot C-Mobil

Szerviz és alkatrész akciók

Őszi-téli szervizakció - Kerék-gumi csomagok

photo

Verhetetlen áron lecseréljük vagy átgumizzuk nyári kerekeit télire. Centrírozzuk is és még 21 pontos átvizsgálást is végzünk autóján.

Tudta-e, hogy téli gumiabroncsra nemcsak a hó miatt van szükség? A nyári abroncs 7°C fok alatt már nem biztosít kellő tapadást az utakon, ezért megnő a féktávolság és a baleset kockázata is.

A téli abroncsok tapadási jellemzőit és anyagösszetételét a téli utakra tervezték, ezért ne halogassa a nyári kerekek télire cserélését, vagy a kerekek átgumizását.

Fixdíjcsomag ajánlataink minden autósnak:

KERÉKSZETT-CSERE CENTRÍROZÁSSAL+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS  4 900 FT

GUMISZETT-CSERE CENTRÍROZÁSSAL1,LEMEZFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIIZSGÁLÁS  9 900 FT

 

Szeretne többet megtudni a gumiabroncsokról? Töltse le kisokosunkat: Minden, amit tudni kell a gumiabroncsokról

 

Az akcióban résztvevő szervizek listáját itt töltheti le.

Az akciós kuponokat itt töltheti le.

 

1,  Egy szett négy darab kerékből áll. Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Peugeot-márkaszervizekben 2017.10.16-tól visszavonásig. Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budaörs és Budapest XI. telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban és az Automobil Terranál Üllőn.  Az ár tartalmazza a keréksúlyok árát. Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a peugeot.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. Internetes elérés hiányában a résztvevő Peugeot-márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal és/vagy a hűségprogram kedvezményével nem összevonható.
2 Az ár nem tartalmazza a gumiabroncsot.

 

Peugeot C-Mobil

További infó

További akcióink